Egy massively multiplayer online stratégiai játék blogja a fejlesztés kezdetétől a játék indulásáig, és túl...

Utolsó kommentek

  • devDavid: Közérdekű közlemény #1 Készítettem egy kisebb adatbázis dump-ot, amivel könnyebb dolgozni (fejles... (2012.12.24. 14:11) Letölthető Zandagort
  • cu2: @devDavid: Lehet, hogy én voltam félreérthető, mert nem vettem rossz néven a(z egyébként jogos) kr... (2012.12.23. 17:42) Letölthető Zandagort
  • devDavid: @cu2: ne érts félre, nem kritizálni akarom, nagyon nagy dolog - szerintem - hogy egy ilyen projekt... (2012.12.23. 17:24) Letölthető Zandagort
  • Utolsó 20

Címkék

Drop table

2008.11.02. 23:49 cu2

Kenobi tábornok. Ön atyám oldalán harcolt a klónháborúkban. Most kéri, küzdjön vele a Birodalom ellen is. A hajómat támadás érte, így nem mehetek el önért, hogy elvigyem Alderaanra. A felkelés számára létfontosságú információkat juttattam ennek az R2-es egységnek a memóriájába. Mielőtt el kell juttatnia atyámhoz az Alderaanra. Szorongatott helyzetben vagyunk. Segítsen, Obi-Wan Kenobi! Ön az egyetlen reményünk.

Sajnos belecsapott a villám R2D2-ba, és létfontosságú információk semmisültek meg. Konkrétan az űrhajók tervrajzainak egy része. És bár jelenleg Obi-Wan Kenobi dolgozik a helyreállításon, kérdés, hogy ez mire lesz elég. Kb 150 hajót küldtetek be, ebből most 55 van meg.

Minthogy amúgy is itt az ideje összeállítani a végleges hajókészletet, az űrhajótervező labor egy ideig zárt kapuk között működik. Mihelyt megvan az eredmény, írok róla, és a csataszimulátorban is kipróbálható lesz.

Addig viszont nagyon nagy segítség lenne részetekről, ha elküldenétek emailben az info kukac zandagort pont hu címre az általatok kreált hajók nevét, leírását, bármi egyéb megjegyzést, hogy minimalizálhassuk a veszteséget. A következő készletek vannak meg biztosan, vagyis ezeket nem kell elküldeni: Erősítés (szivar), HMK (Tomi), Flotta (akos999), Flotta2 (akos999), phain készlete 1 (phain), flotta II akos (zoltan), vas (51 XXX NL), ismeretlen anyag (a haláloszto), ismeretlen anyag (a haláloszto), ismeretlen anyag (a haláloszto), Falka (ShadowPaw). Előre is nagyon köszönjük!

Még annyi, hogy a játékban ilyen eseményekre nem kell számítani, mivel R2D2 rendszeresen klónozva lesz, így bármilyen baja is történik, egyből helyreállítható. A mostani fejlesztési fázisban viszont ez a klónozás még nem teljes.

3 komment

Címkék: hülyeség űrhajó

A bejegyzés trackback címe:

https://zandagort.blog.hu/api/trackback/id/tr12746580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cu2 · http://zandagort.hu/ 2008.11.03. 08:48:31

Obi-Wan még 17-et hozott vissza, vagyis az összes kb fele van meg.

naNAna (törölt) · http://braso.extra.hu 2008.11.03. 15:31:54

Magyarra lefordítva hiba volt a rendszerben és elvesztek az adatok? Vagy mi van? :)

cu2 · http://zandagort.hu/ 2008.11.03. 23:40:51

Igen, egy hiba miatt elvesztek az adatok, és mivel ez még csak a fejlesztői rendszer, nem volt teljes mentés.
süti beállítások módosítása