Egy massively multiplayer online stratégiai játék blogja a fejlesztés kezdetétől a játék indulásáig, és túl...

Utolsó kommentek

  • devDavid: Közérdekű közlemény #1 Készítettem egy kisebb adatbázis dump-ot, amivel könnyebb dolgozni (fejles... (2012.12.24. 14:11) Letölthető Zandagort
  • cu2: @devDavid: Lehet, hogy én voltam félreérthető, mert nem vettem rossz néven a(z egyébként jogos) kr... (2012.12.23. 17:42) Letölthető Zandagort
  • devDavid: @cu2: ne érts félre, nem kritizálni akarom, nagyon nagy dolog - szerintem - hogy egy ilyen projekt... (2012.12.23. 17:24) Letölthető Zandagort
  • Utolsó 20

Címkék

FAQ - Mi történik, ha kifosztok egy bolygót?

2008.12.10. 23:25 cu2

Az erőforrások 10%-a a támadó/portyázó flotta bázisára kerül. A bázist a flotta adatlapján láthatod, és megegyezik a flottát gyártó, vagy az általa utoljára elfoglalt bolygóval (később majd meg lehet változtatni). A kifosztott bolygó lakosságának morálja 20%ponttal csökken.

Szólj hozzá!

Címkék: faq háború fosztogatás bolygó

A bejegyzés trackback címe:

https://zandagort.blog.hu/api/trackback/id/tr57816375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.