Egy massively multiplayer online stratégiai játék blogja a fejlesztés kezdetétől a játék indulásáig, és túl...

Utolsó kommentek

  • devDavid: Közérdekű közlemény #1 Készítettem egy kisebb adatbázis dump-ot, amivel könnyebb dolgozni (fejles... (2012.12.24. 14:11) Letölthető Zandagort
  • cu2: @devDavid: Lehet, hogy én voltam félreérthető, mert nem vettem rossz néven a(z egyébként jogos) kr... (2012.12.23. 17:42) Letölthető Zandagort
  • devDavid: @cu2: ne érts félre, nem kritizálni akarom, nagyon nagy dolog - szerintem - hogy egy ilyen projekt... (2012.12.23. 17:24) Letölthető Zandagort
  • Utolsó 20

Címkék

Győzelmi jelentés a Bering-galaxisból

2012.04.22. 18:56 cu2

Ma 18:33-kor Zeke a S.P.A.R.T.A.-ból lecsapta az utolsó idegen flottát is. Ezzel győzött az emberiség.

14828 bolygóból 185 maradt meg, 80 milliárd lakosból 5 milliárd. Közben elfüstölt 3 milliárd egyenérték hajó, ebből 2,2 millárd az idegeneké.

Így néz ki a maradék (még mindig egész halformájú):

A haditerv pedig, aminek a darabkáit sikerült megszerezni és részben megfejteni, így:

A bal felső sarokban látható táblázat értelmezése: 4 hullám érkezik. Az első a kis körökből induló nyilak végéhez megy, és zeuszokból áll. A második-harmadik a körökhöz megy, a második szúnyogok, castorok és polluxokból áll, a harmadik pedig castor, pollux és zeuszokból. A negyedik a fekete pöttyökhöz érkezik és mindenből áll, kivéve a zeuszt.

A térképen az első három hullám a fekete téglalapokról indul a nyilak irányába, a negyedik pedig a fekete pöttyöktől. A nyilas körökben a jelölések azt mutatják, hogy az oda tartó második hullám milyen bolygókat pusztít. A-osztály: sima pötty, B-osztály: négyzet a körben, C-osztály: iksz, D-osztály: vonal és pötty, E-osztály: két pötty. Az üres karikába érkezők válogatás nélkül nyomultak (bár először csak NPC bolygókra).

És még egy apróság: a térképen a szürke kis pontok a bolygókat ábrázolják, amik az utolsó héten megmaradtak a galaxisból. És a hal fejjel felfelé fordítva látható, a "valósághoz" képest 112,5 fokkal elforgatva.

Gratula mindenkinek, aki akár a terv megfejtésében (pl airun, Barbi, Garmine, Graffit), akár az idegenek pusztításában (pl 219M-et ZEK, 118M-et Janus, 102M-et Graffit) kivette a részét.

Szólj hozzá!

Címkék: háború győzelem vége zandagort s6

A bejegyzés trackback címe:

https://zandagort.blog.hu/api/trackback/id/tr244466943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása