Egy massively multiplayer online stratégiai játék blogja a fejlesztés kezdetétől a játék indulásáig, és túl...

Utolsó kommentek

  • devDavid: Közérdekű közlemény #1 Készítettem egy kisebb adatbázis dump-ot, amivel könnyebb dolgozni (fejles... (2012.12.24. 14:11) Letölthető Zandagort
  • cu2: @devDavid: Lehet, hogy én voltam félreérthető, mert nem vettem rossz néven a(z egyébként jogos) kr... (2012.12.23. 17:42) Letölthető Zandagort
  • devDavid: @cu2: ne érts félre, nem kritizálni akarom, nagyon nagy dolog - szerintem - hogy egy ilyen projekt... (2012.12.23. 17:24) Letölthető Zandagort
  • Utolsó 20

Címkék

Zandagort-találkozó, No. 2

2010.07.18. 16:27 cu2

Lezajlott a második Zandagort-találkozó pénteken. Hálás köszönet Zsoltnak és a többi Szíriuszosnak a lehetőségért. És persze mindenkinek, aki eljött, a részvételért. Ha jól számoltam, olyan 15-en voltunk ott. Az egész ezzel az előadással (és sok, hozzá kapcsolódó ötleteléssel) kezdődött a koliban:

aztán egy közeli kocsmában, zárás után pedig az utcán folytatódott, békés és barátságos hangulatban. Fotók készültek, csak még be kell szerezni őket, hogy közzé lehessen adni.

Aki ott volt, már tudja, hogy július végén indul az s3, ami egy nemzetközi, angolul és magyarul is játszható szerver lesz. De nem kell aggódni a párhuzamosság miatt, az s2 szeptemberi befejezése után októberben indul majd az s4, és így tovább. A részletekről írok majd.

3 komment

Címkék: scifi előadás szíriusz találkozó zandagort

A bejegyzés trackback címe:

https://zandagort.blog.hu/api/trackback/id/tr12159040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daedalus 2010.07.18. 17:48:57

Szia!!

A nemzetközi alatt,azt érted h a világ minden tájáról fognak gémelni??pl.Orosz,angol,német,francia,szerb,USA.,stb...

Gondolom nagyobb galaxis is lessz hozzá:P(v esetleg több gal..) Várom az S3-at naon:D

2010.07.19. 01:24:01

Voltak ott Alapítványosok esetleg? :D

Norris74 2010.07.19. 04:29:06

Ismét csak egy bensőséges hangulatú és egyoldalú találkozó volt, hasonlóan az elsőhöz.
Akik képviseltették magukat:

A Turáni Csillagszövetség, mint rendező, így természetesen nagy számban, túlreprezentálva magát (6-7 fővel), viszont a szokásukhoz híven őrült jó hangulatban. :)

Két fő (Csipa és fia) a Yodafone Hatalmas Szövetségéből, akár csak a játékban, hátul, csendben, a sarokban meghúzódva figyelték az eseményeket.

Egy srác volt a Roninból, ő is inkább csendes szemlélőként.

Ott volt AproHeron, a Vasmag jelenlegi vezetője, sok kiváló ötlettel.

A korábban a Vasmagot jegyző, ma a Független Gyárszövetséget képviselő Epimenidész is hozzátett néhány igen fontos gondolatot.

Az sokak által nem kedvelt Exolont majdnem minden kvadráns vezetése képviselte, hiszen ott volt AjemMarci a Gamma Kvadránsból, Danka33 (aki tényleg jóóóó magas) a Béta Kvadránsból és jómagam, Símaszájú "Cicamaci a legcukkerebb király" Yaulk az Alfából, így egyedül a Deltából nem volt ott senki. Onnan Excaliburt vártuk volna, de engedéllyel volt távol. :)

Sajnos a másik tengelytől senki nem képviseltette magát.

Se egy GK, GH, FSL, stb tag sem volt jelen.

Ettől függetlenül nem volt rossz hangulatú találkozó, ismét sok érdekeset megtudtunk Cucutól, és ami legalább olyan fontos, ő is tőlünk, csak sajnos hamar bezárt az a kiskocsma a kerthelyiséggel. :)
süti beállítások módosítása